CM Sneaker X

SNEAKER X

Als je aan een high-end desktop PC denkt, denk je aan glazen panelen, rechthoekige aluminium behuizingen en tonnen RGB's. Om dit stereotype te veranderen, presenteert het team van Cooler Master een luxueuze lifestyle look.
Als primeur introduceren wij de Sneaker X.

Ontworpen vanaf de grond door JMDF, voor het eerst tentoongesteld op de "Case Mod World Series 2020". Esthetisch is het ontwerp ontleend aan de iconische sneaker, perfect voor de sneakerhoofden om een extra collectie te hebben die kan fungeren als hun pc.

Door de samenwerking van Cooler Master, GIGABYTE Aorus, Kingston en GameComputers.nl kun jij binnenkort dit unieke gamesysteem zelf in huis halen.

De INTEL versie (CM SNEAKER X INTEL RED NU) is NU Leverbaar!
De AMD versie (CM SNEAKER X AMD RED) komen pas later beschikbaar, wij nemen hier nog geen PRE-ORDERS voor aan.
Specificaties
Processor
Intel Core i7 13700KF (16x 3400MHz - Turbo 5400MHz)
Moederbord
GIGABYTE B760I AORUS PRO
RAM
32GB DDR5 6000MHz (Kingston Fury Beast RGB KF560C40BBAK2-32)
Videokaart
GIGABYTE RTX 4070 TI EAGLE OC 12G
€ 3499,00
Specificaties
Processor
AMD Ryzen 7 7800X3D
Moederbord
GIGABYTE B650I AORUS ULTRA
RAM
32GB DDR5 6000MHz (Kingston Fury Beast RGB KF560C40BBAK2-32)
Videokaart
GIGABYTE RTX 4070 TI EAGLE OC 12G
PRIJS EN SPECIFICATIES VOLGEN BINNENKORT

De SNELSTE GAMING SNEAKER ter wereld!

De CM SNEAKER X BEHUIZING is exclusief voor een door Cooler Master ontwikkeld. Naast de geweldige looks beschikt hij ook nog eens over High-End hardware van A-Merk hardware fabrikanten.

Het is werkelijk de snelste sneaker ter wereld met een 13de generatie INTEL CORE i7 of i9 processor, tot max. 64GB FURY BEAST RGB DDR5 RAM van KINGSTON en een GIGABYTE AORUS Gaming Moederbord en videokaart.

Sneaker X Gaming PC Sideview

Een unieke Gaming PC voor SNEAKERHEADS

Door JMDF ontworpen en verder ontwikkeld door Cooler Master tot een uniek product wat zowel een High-End Gaming PC als een bijzonder kuntwerk is geworden. Deze ultieme sneaker zal nergens in jouw gaming room of sneaker shop misstaan!

Geniet van High-End hardware in een unieke behuizing, met een onder andere door CM speciaal ontworpen waterkoeler (Cooler Master Flux 360 Special Edition) en Cooler Master MF120 Halo casefan houdt de high-end INTEL processor ook onder de zwaarste gamesessies zijn hoofd koel.