Black ops 2 Systeemeisen

Posted by in Games

Black ops 2

Call of Duty Black ops 2!

De uitgever van Black ops 2, Activision heeft de minimale systeemeisen voor Call of Duty: Black Ops II bekendgemaakt. De First Person Shooter geeft geen ondersteuning meer voor Windows XP

De minimale systeemeisen voor Call of Duty Black Ops II zijn bekendgemaakt door Activision. Minimaal wordt een 2,66GHz-dualcore- of 2,4GHz-processor met drie cores vereist. Minimaal wordt er 4GB aan RAM geheugen gevraagd. De grafische kaart moet zijn voorzien van 512 megabyte videogeheugen en zich kunnen meten met een Nvidia GeForce 8800GT of een ATI Radeon HD3870. Dit zijn zeker geen extreme systeem eisen, wij kunnen dan ook zeggen dat ons aanbod game pc er ruim aan voldoet.

Deze systeemeisen zijn niet veel hoger dan die van de vorige Black ops game. Wel wordt er eindelijk gebruik gemaakt van een nieuwe engine die nu gebruikmaakt van DirectX 11, wat de processor minder moet belasten en betere graphics genereert. Ook kan de engine nu beter overweg met verschillende threads en krijgt Black Ops 2 meer grafische instelmogelijkheden, waaronder een instelbare frameratebegrenzing. De PC versie van de game zorgt voor de beste ervaring door het gebruik van verbeterde grafische effecten op het gebied van belichting, schaduw, anti-aliasing, bloom, scherptediepte en ambient occlusion.

Ben je al klaar voor Black ops 2? Bekijk onze Aggressor Game Computer serie, de ultieme FPS Game PC!

Facebook Reacties