GameComputers.nl

Onderdeel van Deviant Systems

Een team van jonge medewerkers met een overvloed aan technische kennis en helemaal gek zijn van gamen. Het is namelijk wel zo handig dat we dezelfde taal spreken en je goed kunnen helpen als je vragen of problemen hebt.

Adresgegevens GameComputers.nl ( Kantoor / Afhalen )

GameComputers.nl


Deviant Systems
Darwinstraat 17
6718XR, Ede
GameComputers.nl
info@gamecomputers.nl

 0318 - 762610

Maandag t/m Vrijdag van 9:00 tot 18:00.

KvK-nummer: 09162076
BTW-nummer: NL 153762718B01


ICT Waarborg

Wij zijn aangesloten bij ICTWaarborg. Dat geeft jouw als klant 7 zekerheden. Wij kiezen ervoor ons te moeten houden aan de gedragsregels van brancheorganisatie ICTWaarborg.

Dit geeft jouw als klant de zekerheid dat wij op een eerlijke manier zaken doen en voor je klaar staan als er problemen optreden.

Bekijk de ICT Waarborg GameComputers.nl pagina

Onze Filosofie

Je bent opzoek naar een game computer die door een team van techinici is gebouwd, betrouwbaar en afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Wij bieden je een game pc met de meest hoogwaardige componenten en expertise. Hiermee produceren wij gamecomputers van een ongekende kwaliteit.

Daarnaast volgen wij de ontwikkelingen op het gebied van gaming op de voet. We zijn zelf actief bij online events en spelen graag games tot in de late uurtjes.

Werken doen wij natuurlijk ook. Met passie en oog op kwaliteit bouwen wij met veel voldoening voor jou als gamer de perfecte game computer op maat, zodat je optimaal van je games kunt genieten.

Daar houdt het niet op. Heb je vragen of problemen en je komt er even niet meer uit? Bel, mail of chat met onze gratis online support en we zoeken een oplossing.

Heb je specifieke wensen of opmerkingen, laat het ons dan weten. We zijn continue bezig onze werkwijze te optimaliseren.

Trustpilot

Een online aankoop, dat doe je niet zomaar. Zeker als het om een computer gaat dien je de zekerheid te hebben dat wij van GameComputers.nl (Deviant Systems) voor je klaarstaan.

Daarom vind je onze klantbeoordelingen open en eerlijk op trustpilot. Deze ziet erop toe dat de reviews eerlijk en echt zijn. Wij willen onze klanten graag een eerlijk beeld geven van onze manier van werken.

Bekijk alle reviews

Instagram Posts (@gamecomputers.nl)