ACTIE! 4 Jaar Volledige PICK-UP & RETURN Garantie ( Met levenslang gratis ondersteuning! )

Actie: Omdat wij superzeker zijn van onze service en kwaliteit, krijg je 4 jaar garantie op je systeem. Dit houdt in: totale garantie op zowel de computer met onderdelen en arbeid. Dus geen gekke voorwaarden of verrassingen zoals elders.

De vier jaar Pick-up & Return Garantie geeft je vier jaar lang de zekerheid.

Wanneer je met behulp van onze helpdesk hebt geconstateerd dat er een hardware defect is opgetreden, dan word jouw game computer bij je opgehaald en na reparatie zo snel mogelijk weer netjes bij je thuis afgeleverd.

De vier jaar garantie is van toepassing op de computer en onderdelen hiervan. Randapparatuur en accessoires hebben de normale twee jaar garantie.

Let op: Voor het eventueel laten ophalen van de computer is het van belang de originele verpakking van de gamecomputer te bewaren zodat deze veilig vervoerd kan worden.

Game PC met een 4 Jaar PICK-UP RETURN Garantie samenstellen:

De Game Computers hieronder zijn allemaal samen te stellen met een 4 Jaar PICK-UP RETURN Garantie. Klik op configureren / bestellen om deze game pc met de 4 Jaar PICK-UP RETURN Garantie uit te rusten. Nog geen idee? Je kunt hier een game pc uitkiezen welke je zelf kunt aanpassen.