DOMINATE WITH THE BEST
Powered by ASUS is voor degenen die alleen genoegen nemen met het beste.


Op alle POWERED BY ASUS Game Computers 4 JAAR GARANTIE

Selecteer een Game PC om deze verder samen te stellenAlle Game Computers zijn geheel naar jouw wensen en budget te configureren.
Asus Moederborden

Ongekende kwaliteit & stabiliteit

ASUS heeft zich door de jaren heen bewezen als een absoluut A-Merk. Met een moederbord van ASUS heb je de zekerheid van een stabiele basis van jouw game computer. Naast de hoogwaardige kwaliteit is het design van de (ROG) Gaming moederborden perfect op de wensen van gamers afgestemd.

AURA Gaming Moederborden

De Asus B150 PRO Gaming/AURA & ASUS 970 PRO Gaming/AURA beschikken over een RGB LED verlichting. Welke de randen van het moederbord verlichten. Dit is in te stellen via de bijgeleverde software van ASUS.

Asus Videokaarten

Top prestaties

Niet elke videokaart is hetzelfde. Veel merken fabriceren NVIDIA en AMD gebaseerde videokaarten met wisselende kwaliteit. ASUS gebruikt hoogwaardige electronica componenten en speciaal ontwikkelde technieken om zowel de prestaties als de levensduur te verberen. Maar je hoeft ons er niet op te vertrouwen: ASUS heeft met zijn STRIX Serie design vele awards gewonnen.

Superieure koeling

Videokaarten zijn normaal gesproken heethoofden. Met de Custom ASUS DirectCU koeler is jouw videokaart 20% koeler en tot 3x zo stil! Alle STRIX videokaarten van ASUS beschikken over deze techniek.