Gamecomputers Vakantiegeld Deals 2024
Gamecomputers Vakantiegeld Deals 2024 Zijkant rechts

Corsair K95 RGB Platinum

Tijdelijk uitverkocht
€ 199,00
24 maanden garantie.
  • Cherry MX Speed toetsen
  • RGB verlichting
  • Macrotoetsen: 6 Macro Keys

De Corsair K95 RGB Platinum is een professioneel keyboard met een geborsteld aluminium chassis en mechanische toetsen!


Cherry MX Speed mechanische sleutelschakelaars.

Cherry MX Speed-toets schakelt zijn de beste van het beste - ze bieden de gevoeligheid en lage operationele kracht die professionele gamers liefde. Reactietijden zijn ulra-snel en responsief voor snellere dubbele en driedubbele kranen. De actie is voorspelbaar en lineair in tegenstelling tot mindere gaming toetsenborden die een voelbare bult of de vervelende klik van het toetsenbord een typist hebben.


6 toegewijde, aanpasbare Macro-Keys

Gemakkelijk toegang tot uw meest gebruikte macros, presets en toetsencombinaties zelfs tijdens de meest intense actie. U kunt maximaal 54 programmeerbare functies toegankelijk vanaf drie afzonderlijke banken, ideaal voor het groeperen van macros per functie, of toegang. Macros kunnen worden gemaakt on-the-fly, aangepast en geactiveerd met een enkele toetsaanslag.


Volledige key matrix anti-ghosting

Onze vakkundig ontworpen anti-ghosting technologie zorgt voor perfecte controle, zelfs als je meerdere toetsen tegelijk te drukken. De K95 heeft individuele switches met speciale diodes voor elke schakelaar, zodat elke toetsaanslag resulteert in een input en is 100% ghost gratis, zonder afweging of compromis.


20-key rollover (20KRO) op USB

Typische USB gaming toetsenborden zijn beperkt tot de USB-standaard zes-key rollover. De K95 RGB Platinum heeft betere prestaties met een 20-key rollover implementatie op USB op een razendsnelle 1 ms (1000 rapporten per seconde) verslaglegging tarief.


Professionele aluminium chassis van geborsteld met laser gegraveerde, verlichte toetsen.

De robuuste aluminium chassis zorgt voor verhoogde duurzaamheid en stabiliteit ten opzichte van degenen die in de eerste plaats plastic. De stijve chassis en de ophanging van de laser gegraveerde toetsen zijn gemaakt voor duurzaamheid, zodat ze niet degraderen na verloop van tijd. En de K95 heeft meer dan 90 LEDs die een uitstekende verlichting bieden zelfs bij weinig licht.


De K95 RGB Platinum gaming toetsenbord kunt u kiezen uit vier niveaus van intensiteit van de achtergrondverlichting. Deze is ook nog eens per key in te stellen!

Layout: QWERTY
Pluspunten
  • Mechanisch toetsen
  • RGB Verlichte Toetsen
  • Bouwkwaliteit
  • Losse polssteun
  • Macro toetsen