GameComputers.nl Aanbiedingen & Kortingsacties
Standaard 4 jaar garantie

Corsair K70 RGB MK.2

Tijdelijk uitverkocht
€ 169,00
24 maanden garantie.
  • Cherry MX Speed toetsen
  • RGB verlichting
  • Macrotoetsen:

De Corsair K70 RGB MK.2 is een professioneel keyboard met een geborsteld aluminium chassis en Cherry MX Low Profile Speed mechanische toetsen!


Cherry MX Low Profile Speed mechanische sleutelschakelaars.

Cherry MX Low Profile Speed-toets schakelt zijn de beste van het beste - ze bieden de gevoeligheid en lage operationele kracht die professionele gamers liefde. Reactietijden zijn ulra-snel en responsief voor snellere dubbele en driedubbele kranen. De actie is voorspelbaar en lineair in tegenstelling tot mindere gaming toetsenborden die een voelbare bult of de vervelende klik van het toetsenbord een typist hebben.


Volledige key matrix anti-ghosting

Onze vakkundig ontworpen anti-ghosting technologie zorgt voor perfecte controle, zelfs als je meerdere toetsen tegelijk te drukken. De Corsair K70 RGB MK.2 heeft individuele switches met speciale diodes voor elke schakelaar, zodat elke toetsaanslag resulteert in een input en is 100% ghost gratis, zonder afweging of compromis.


20-key rollover (20KRO) op USB

Typische USB gaming toetsenborden zijn beperkt tot de USB-standaard zes-key rollover. De K70 heeft betere prestaties met een 20-key rollover implementatie op USB op een razendsnelle 1 ms (1000 rapporten per seconde) verslaglegging tarief.


Professionele aluminium chassis van geborsteld met laser geetste, verlichte toetsen.

De robuuste aluminium chassis zorgt voor verhoogde duurzaamheid en stabiliteit ten opzichte van degenen die in de eerste plaats plastic. De stijve chassis en de ophanging van de laser geetste toetsen zijn gemaakt voor duurzaamheid, zodat ze niet degraderen na verloop van tijd.


De Corsair K70 RGB MK.2 toetsenbord kunt u kiezen uit vier niveaus van intensiteit van de achtergrondverlichting. Deze is ook nog eens per key in te stellen! Vengeance Gaming Keyboard Software

Layout: QWERTY
Pluspunten
  • Mechanisch toetsen
  • RGB Verlichte Toetsen
  • Bouwkwaliteit
  • Losse polssteun