GameComputers.nl Aanbiedingen & Kortingsacties
Standaard 4 jaar garantie
Aggressor Game ComputerMilitary grade Game PC Monitor

Aggressor Game Computer

Military grade Game PC

series
Sublieme prestaties gecombineerd met een unieke army-look.

Speciaal ontworpen voor de DIE-HARD (shooter)gamers! De Custom Game Computer genaamd de AGGRESSOR! Met een extreem vermogen aan “firepower”.

Met precisie gebenchmarked om de laatste games zonder enige moeite te kunnen spelen.

ZELF SAMENSTELLEN: Kies een Aggressor Game Computer model en pas deze aan naar jouw wensenAlle Aggressor Game Computer zijn geheel naar jouw wensen en budget te configureren.
Voor 15:00 besteld = de volgende werkdag voor 13:00 al geleverd!
Configuratie voorbeelden: Voorbeeld samenstellingen van de Aggressor Game ComputerBekijk deze configaratie voorbeelden, ter inspiratie of eventueel direct te bestellen.
Voor 15:00 besteld = de volgende werkdag voor 13:00 al geleverd!
Aggressor Game Computer Informatie
Vergrootglas IcoonVergrootglas Icoon

De Game Computer met de beste eigenschappen voor de (First Person Shooter) Gamer: de Game Computer Aggressor. Zowel de buitenkant als de hardware van deze game pc is geïnspireerd door de zeer hoge klasse van het leger.

Geniet met deze game computer voluit van de nieuwste games. Door het gebruik van high-end videokaarten van NVIDIA of AMD, ben jij jouw tegenstanders een stap voor!

Met een uniek uiterlijk in Military Green, Artic White of Gunmetal Black, heb je een unieke game computer tot je beschikking, die je games vol gas laten knallen!

Unieke Military Look & Feel
Kenmerken

Power, Reset & Front inputs

De Game Computer Aggressor heeft zeker geen traditioneel uiterlijk, zo zijn ook de knoppen aan de voorkant van de behuizing in legerstijl.

Deze zijn daarom speciaal vormgegeven. Zo heeft de POWER-KNOP een rode kleur, is er een activiteits LED, front audio aansluitingen, twee USB 3.0 poorten en is de resetknop beschermt tegen per ongeluk indrukken met een switch-knop. Deze kan alleen ingedrukt worden als het venster eerst naar boven wordt geduwd.

Army Style Case Locks

Deze Game Computer beschikt over "easy access" case locks. Nooit meer moeilijk doen met (duim)schroeven om bijvoorbeeld een harde schijf toe te voegen. Met deze clips heb je direct toegang tot je hardware!

Door de "ammo-box" achtige hendels omhoog te trekken, kun je de zijplaten van je game computer openen en sluiten. Los van de eenvoudige toegang tot je hardware, is de constructie zeer solide en draagt het bij aan de ARMY uitstraling van je Game Computer.

Waterkoeling & Easy Handles

Optioneel uit te rusten met een Single / Dual Radiator, om je systeem te voorzien van een high-end waterkoeling. Het geluid wordt aanzienlijk gereduceerd en het biedt mogelijkheden tot het overclocken van de processor.

De handige hendels zijn krachtig genoeg om je game computer te verplaatsen, wanneer nodig. Ze klappen vanzelf terug zodat ze geen belemmering vormen.

Military Grade Gaming Hardware

Military Grade Hardware

Niet alleen de looks van deze game computer zijn geïnspireerd door het leger, ook de hardware is uitzonderlijk hoge Military Grade. Deze leger standaard is een classificatie die o.a. het moederbord ontvangt aan de hand van extreme testen die het ondergaat. Zo ben je verzekerd van een game computer, die onder de zwaarste game sessies, het hoofd koel weet te houden.

De hardware van deze game computer kun je naar wens aanpassen. Zo kun je de Aggressor met Intel of AMD processor configureren. Ook heb je de keuze uit de nieuwste AMD en Nvidia videokaarten en de mogelijkheid tot CrossfireX of SLI.

Selecteer een Aggressor Game Computer Game Computer Model ➚