Windows 8 nu beschikbaar!

Posted by in Software

De eerste Windows 8 Game Computers zijn zojuist verzonden en worden morgen bij verschillende netjes bezorgd! Hieronder even een korte uitleg over de twee Windows 8 versies.

Verschillende versies Windows 8

Microsoft bied net als bij het voorgaande besturingssysteem Windows 7, verschillende versies van Windows 8 aan. Wij leveren de standaard Windows 8 versie & Windows 8 PRO. Van beide versies installeren wij alleen de 64bit versies op onze game computers. Dit omdat 32bit te veel beperkingen heeft met bijvoorbeeld het volledige gebruik van het RAM geheugen.

De Standaard Windows 8 versie

De standaard versie van Windows 8 is ongeveer gelijk aan de Home premium versie van Windows 7. Gericht op particuliere gebruikers en de meeste Gamers! Een leuke plus is dat in deze versie het mogelijk is om zelf je taal in te stellen. Iets wat bij Windows 7 alleen mogelijk was in de duurste Ultimate versie.

De Windows 8 Pro versie

Deze PRO versie van Windows 8 bied een aantal extra functies zoals, het booten vanaf een virtuele harde schijf, een virtuele machine die standaard aanwezig is en bestandssysteemencryptie. Een plus is ook het bekende remote desktop zodat je jouw computer van afstand kan besturen.

Ook je nieuwe game computer configureren met Windows 8 64Bit NL of Windows 8 64 Bit PRO?

Facebook Reacties