Gratis tot 50 euro Steam tegoed
Standaard 4 jaar garantie

Roccat Kova Plus

Tijdelijk uitverkocht
€ 59,00
  • Optisch Sensor
  • Links & Rechtshandig
  • Aantal knoppen: 7

De 3200dpi Pro-Optic (R2) Gaming Sensor van de Roccat Kova[+] staat garant voor een lag-vrije, hyper precieze gaming ervaring. De DPI is van 400 tot 3200dpi in stappen naar wens in te stellen. Met een Polling Rate van 1000Hz en een maximale snelheid van 130 inch per seconde is deze sensor onovertroffen. De Roccat Kova[+] is voor zowel link als rechtshandig gebruik geschikt, en dankzij de Griptech side grips verlies je nooit je grip.

Via de Roccat R.A.D. Software kun je de instellingen van de muis naar eigen wens aanpassen en kun je profielen opslaan. Dankzij het interne geheugen blijven alle instellingen van de gaming software bewaard. Ook wanneer je de muis op een andere computer aansluit.

Pluspunten
  • Optische Sensor

Product Highlights

Een optische sensor die je bewegingen volgt. Deze techniek is wat ouder dan de laser sensors die ook beschikbaar zijn. Los van dat is het geen minder goede techniek. Al heeft een optische sensor wel wat moeite met lastige ondergronden. (Glas en sterk reflecterend werkt niet) Is een optische sensor wel nog steeds het beste in nauwkeurigheid en 1 op 1 vertalen van bewegingen zonder het gebruik van "mouse acceleration".