Gratis tot 50 euro Steam tegoed
Standaard 4 jaar garantie

Roccat Kone XTD Optical

Tijdelijk uitverkocht
€ 99,00
  • Optisch Sensor
  • Rechtshandig
  • Aantal knoppen: 8

De Pro-Optic (R5) 6400dpi optische sensor van de Roccat Kone XTD Optical staat garant voor een lag-vrije, hyper precieze gaming ervaring. De DPI is van 100 tot 6400dpi in stappen naar wens in te stellen. Ook beschikt de Roccat Kone XTD Optical over Adjustable Distance Control Unit (ADCU), hiermee kun je zelf de Lift instellen.

De LED-verlichting is naar wens in te stellen in 33 verschillende kleuren. Ook kun je de LED-verlichting diverse effecten geven zoals knipperen of pulseren. Zo kun je de Roccat Kone XTD aanpassen aan je persoonlijke stijl.

Via de Roccat R.A.D. Software kun je de instellingen van de muis naar eigen wens aanpassen en kun je profielen opslaan. Dankzij het interne geheugen blijven alle instellingen van de gaming software bewaard. Ook wanneer je de muis op een andere computer aansluit.

Pluspunten
  • Pro-Optic 6400dpi Optische Sensor
  • Instelbare LED-Verlichting
  • Roccat R.A.D. Software

Product Highlights

Een optische sensor die je bewegingen volgt. Deze techniek is wat ouder dan de laser sensors die ook beschikbaar zijn. Los van dat is het geen minder goede techniek. Al heeft een optische sensor wel wat moeite met lastige ondergronden. (Glas en sterk reflecterend werkt niet) Is een optische sensor wel nog steeds het beste in nauwkeurigheid en 1 op 1 vertalen van bewegingen zonder het gebruik van "mouse acceleration".