Corsair Vengeance M65 (GunMetal Black)

Tijdelijk uitverkocht
€ 69,00
24 maanden garantie.
  • Laser Sensor
  • Rechtshandig
  • Aantal knoppen: 8

Ontworpen voor performance gaming!

De M65 is vormgegeven aluminium unibodybehuizing is bedekt met soft-touch, gestructureerde oppervlakken voor een uitstekende comfort tijdens de uren gamen.


Enthusiast-grade 5700 DPI laser sensor.

Je krijgt maximale precisie en reactie van de Avago Technologies ADNS-9500 LaserStream � Gaming Sensor, zelfs op hoge resolutie. Own je tegenstanders met minder nauwkeurige of langzamer gaming muizen.

Geoptimaliseerd voor First-Person Shooters

Superieure ergonomie en een speciale sniper knop zal de M65 laser gaming-muis van uw favoriete wapen van massavernietigswapen maken. Het is functioneel design en soft-touch oppervlak zijn comfortabel in de hand, zelfs voor langere gamesessies. De speciale sniper knop verlaagt automatisch uw DPI, zodat u snel kunt aanpassen een eenvoudiger kunt mikken om een HEADSHOT te maken :)


Instelbaar gewicht

Een unibody aluminium frame is het geheim achter de M65 zijn lichte gewicht, hoge stijfheid en een optimale massa-distributie. Het heeft ook drie instelbare zones tuning, zodat u uw muis het gewicht aan te passen aan hebben alleen de exacte gevoel dat je wilt.


Lift Detectie

Wanneer de actie is snel en woedend, ben je voortdurend in beweging en het herpositioneren van uw muis. De M90 ​​bevat lift detectie biedt zelfs een hoge precisie tracking en cursor betrouwbare plaatsing bij het optillen off van de muis oppervlak.


Selecteerbare Response Time

Stem de prestaties voor uw desktop oppervlak door te kiezen tussen vier responstijden - 1000Hz, 500Hz, 250Hz, 125Hz of (1ms, 2ms, 4ms of 8ms).


PTFE glide pads en oppervlakte detectie

Door de lage wrijving van de pads bent u in staat een snelle, nauwkeurige beweging met weinig inspanning te maken.